CONTACT

CONTACT
Energetic Life Force werkt alleen volgens afspraak en is bereikbaar via:

Email: info@e-l-f.nl
Telefoon: +31 6 12 50 14 53

Bezoekadres:img_9107a

Energetic Life Force

p/a Withuishof
Bergerstraat 2-4
6226 NA Maastricht

Kamer van Koophandel 60937505
Btw-id NL001824748B23

Lidmaatschap:                                                                                    – CAT Complementair Alternatieve Therapeuten                      – Kwaliteitsregister Massage bij kanker                                                                                                                – GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten

Prestatiecodes

24513     Lichaamsgerichte psychotherapie
24005     Natuurgeneeskundige therapie


16 Comments

Linda

18 februari 2017 om 12:02 pm

Een echte aanrader! Heerlijke massage in een mooie ruimte waar je je meteen op je gemak voelt.

Annemieke Goessen

4 maart 2017 om 10:07 pm

Hele fijne massage. Erg ontspannend. Absoluut de moeite waard.

Jacqueline Jamin

6 maart 2017 om 7:35 am

Even wat tijd voor jezelf nemen en genieten van een ontspannende massage is zo belangrijk in tijden van drukte en stress. Het was heerlijk en ik ga mijzelf dit zeker vaker gunnen. Dank je wel Peggy!

Anne Jacobs

21 maart 2017 om 1:18 pm

De massage was fijn en ondersteunde me in het herstel van borstkanker. In mijn herstelproces ben ik constant op zoek naar balans en dat kost energie. De energie massage is heel ontspannend en zorgt ervoor dat je een pas op de plaats maakt en voelt wie je ook alweer bent (even geen zieke). Een echte aanrader dus!

    PvanBogaert

    22 maart 2017 om 9:15 am

    Ook voor mij is het bijzonder om iemand met een ziekte als kanker een beetje extra ondersteuning te kunnen en vooral mogen geven. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Dank je wel!

Twenny

5 april 2017 om 9:17 pm

Ontspanningsmassage was héérlijk! Genoten van rustgevende muziek,warme relax ruimte met lekker luchtje en 2 handen die zorgen voor een ultiem ‘Zen’-gevoel….Zeker voor herhaling vatbaar.

Seline Westenberg

1 juni 2017 om 12:39 pm

Het is al een tijdje geleden dat ik (samen met een andere vriendin) een stoelmassage cadeau heb gegeven voor een jarige vriendin.
Natuurlijk hadden we voor onszelf ook een sessie ingepland.
Peggy kwam op het afgesproken tijdstip op het adres aan. Ze had voor de jarige (en voor ons) een klein presentje meegebracht. De kleine attentie werd enorm op prijs gesteld.
Vervolgens werden we gemasseerd. Het was heerlijk. Het was een gezellige ontspannende middag.
Een echte aanrader. Voor jezelf of om iemand cadeau te doen.

Pim Aarts (Formani)

1 juni 2017 om 1:21 pm

Heeerlijke massages, goed verzorgd en op locatie (op de zaak/kantoor) uitgevoerd. Echte prof, echter aanrader!

Formani Holland BV

1 juni 2017 om 4:33 pm

Wat een verwennerij!! 🙂 Een heerlijk ontspanningsmomentje tussen alle hectiek door, hier op de werkvloer bij Formani. We kijken nu alweer uit naar de volgende keer! 🙂 We only wish it could take longer ;p

Sandy eijkenboom

14 juli 2017 om 4:02 pm

Ik heb een heerlijke ontspannings massage gehad, voelde me weer helemaal zen. Lekker rustgevende muziek en de voor en na zorg is goed. Neemt de tijd om je dingen/vragen uit te leggen en voelde me geen “nummertje”. Ik kom zeker weer.

Thijs

20 januari 2018 om 11:37 am

Peggy is een heel aardige vrouw, de massages zijn zo relaxed dat je bijna letterlijk in slaap valt. Bovendien heeft ze ook een warme, mooi aangeklede werkruimte. Ik kom in de toekomst zeker nog vaker terug.

Patricia Thijssen

13 maart 2021 om 10:29 pm

Enorm genoten van de ontspannings massage in een prachtige ruimte onder de handen van een zeer professionele dame met warme olie en een heerlijk rustgevend muziekje. Meer heeft een mens niet nodig. Voor mensen met een passie is er altijd een markt. Peggy bedankt en tot gauw weer.

Henrike Reumerman

14 maart 2021 om 11:48 am

Heerlijk genoten van een ontspanningsmassage door de kundige, vriendelijke en gastvrije Peggy. Ongeveer 10 minuten nadat ik op de tafel lag voelde ik me volledig ontspannen. Heerlijk om mezelf om de paar maanden te verwennen.

Johanna Roona

14 maart 2021 om 7:51 pm

Deze week genoten van een heerlijk ontspannende massage in de mooie en sfeervolle ruimte van Energetic Life Force. Aan alles merk je de passie van Peggy voor haar werk en haar professionaliteit. Een aanrader!
Ik zit voor mijn werk veel achter de computer en dan is een schouder- en rug massage ontzettend fijn. De spieren zijn weer los en ontspannen en ik kan er weer even tegen, maar de volgende afspraak staat alweer gepland!

Marie-jose

15 maart 2021 om 7:52 pm

Sportmassage:
Ik werk in de zorg en had de afgelopen jaren vaker last van vermoeide, pijnlijke spieren in rug en nek. Sinds ik elke 4 weken onder handen wordt genomen door de vaardige handen van Peggy, heb ik geen schouder, nek- en rugklachten meer.

Wendy

21 maart 2021 om 12:08 pm

Sins 1,5 jaar kom ik bij Peggy voor ontspannende massages (hot stone massage, intuïtieve massage, en recent metamorfose massage). Mijn werk kan van tijd tot tijd stressvol zijn. Ik kom er altijd tot rust en tot mezelf. Peggy is een hartelijke persoonlijkheid en neemt voldoende tijd voor me. Wat ik ook fijn vind is dat Peggy zich altijd wil blijven ontwikkelen, waardoor ik sinds kort ook kennis heb kunnen maken met de metamorfose massage. Echt een aanrader!